top of page
Пошук
  • LvivHR Solutions

Що послухати? 4 подкасти про життя, маркетинг, бізнес

Згідно з дослідженнями, у 2020 понад 155 млн людей слухає подкасти хоча б раз у тиждень. Аудіоформат заполонив інформаційний простір, тож не дивно, що щороку з’являється все більше нових авторів.


Тренерка базового курсу LHRS Ясміна Ільницька поділилася своїми улюбленими подкастами, які допомагають зберігати корисне та водночас не перенасичене інформаційне поле.


🎧 Shit I know life


Це подкаст віцепрезидентки з інновацій у компанії SoftServe Кріс Косик та Діми Малєєва — Engineering Manager в компанії Affirm. У ньому автори діляться своїм досвідом та думками про кар’єру, тренди, стосунки та життя.


🎧 Рогалики


Проєкт Маші, Міші та Анатолія Рогальських, які є рідними братами та сестрами. Їхній подкаст про дорослішання, виховання, актуальні події та інші важливі теми. Маша є психологинею та гештальт-терапевткою, Міша — відеоблогер, засновник monobank, smartass, koto, Анатолій — маркетинг-дректор monobank.


🎧 Fedoriv vlog


Подкаст від відомого українського маркетолога Андрія Федоріва, засновника маркетингового агентства FEDORIV та навчальних відеокурсів “Brand Father”. Взяти участь у подкастах Андрій запрошує здебільшого підприємців, інвесторів та стартаперів.


🎧 Big Money


Євгеній Черняк — власник міжнародного алкогольного холдингу Global Spirits — веде подкаст про бізнес, спілкуючись з успішними бізнесменами у сфері технологій, новацій, кіно, журналістики тощо. У розмовах багато практичної інформації, яка може бути корисною тим, хто бажає заробляти більше.


Подкасти дають можливість слухачам занурюватися в теми, при цьому не виділяючи багато часу на читання чи перегляд відео. До того ж їх так багато, що кожен знайде щось цікаве для себе.


19 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Userpic 1.png
bottom of page