top of page
Пошук
  • LvivHR Solutions

ТОП-4 YouTube-каналів для навчання та натхнення

Youtube — друга після Google найбільш популярна платформа у світі. Щохвилини туди завантажується понад 100 годин відео зі всього світу. В цьому інформаційному просторі можна легко потонути, загубитися в рекомендаціях каналів та прокрастинувати вічність, переглядаючи контент.


Ми ж хочемо поділитися з вами персональними рекомендаціями каналів від нашої тренерки Ясміни Ільницької, які будуть корисними HR-спеціалістам та рекрутерам.



Михайло Рогальський є відеоблогером, засновником monobank, smartass, koto. На каналі він розповідає та показує, як реалізовуються ці проєкти, ділиться інсайдами та новинами компаній.

▶️ Jooble


Jooble — один з найкращих у світі сервісів для пошуку роботи. За його допомогою люди знаходять вакансії в 71 країні світу з понад 250 000 різних джерел: корпоративних сайтів, соцмереж тощо. На каналі багато інформації про досвід українських роботодавців, HR, коучинг та психологію.



Канал присвячений харизматичності та впевненості в собі, психології та лайфхакам. Тут ви дізнаєтеся, як краще спілкуватися з людьми, притягуючи їх до себе.


Відеоблогер розповідає про те, як бути більш продуктивним у всіх аспектах життя, як подолати прокрастинацію та які стратегії для персонального розвитку можна обрати.


56 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Userpic 1.png
bottom of page