top of page
Пошук
  • LvivHR Solutions

Корпоративні подарунки

Оновлено: 26 лист. 2022 р.


HR — людина, яка піклується про працівників команди, створює комфортні умови для роботи та вирішує усі питання 🤗

🎁Тож, цьогоріч ми вирішили подбати про HR-спеціалістів та допомогти із пошуками вдалих корпоративних подарунків!

Ми склали список ідей, акцій та спеціальних пропозицій із компаній, які задонатили у наш збір для ЛОК на захисні комплекти (бронежилет + шолом) для евакуації дітей із зони бойових дій.

daisy_brand_ua — мають власне виробництво, яке спеціалізується на патріотичних принтах на одязі та текстилі.

tm_healthy_cookies — виготовляють дуже смачне та натуральне печиво.

hyggebox.shop — зберуть подарункові набори у стилі hygge, які передають тепло, затишок та любові. Уся продукція в боксі преміальної якості та виконана українськими ремісниками.


incarneleather — пропонують хендмейд продукцію з натуральної шкіри преміальної якості Crazy Horse за доступною ціною.

memory.game — пропонує настільну патріотичну гру "Скарбничка України", від якої будуть в захваті дорослі та діти. Знижка -15% знижки за умови купівлі від 10 одиниць.


furshet_maister — можуть стати смачною частиною вашого корпоративного заходу. А також пропонують крафтові бокси з натуральним медом, сиром, та медовим печивом, бокси для розмальовування медового печива вдома й проводять майстер-класи для дітей з розмальовування печива.


bro__company — створюють настрій та поміщають у подарункові бокси з коктейлями та фруктовими фріпсами.

reklamnyi_magnit — виготовляють рекламні матеріали з WOW ефектом на будь-який бюджет.

the_spiceroom — пропонують подарункові бокси зі смаком. Адже у наповнення кожного можуть входити спеції, сухофрукти, смаколики, горіхи, чай та багато іншого.

my.cozybox — розробляють індивідуальні бокси враховуючи специфіку компанії. Також пропонують повний супровід від welcome-box до розсилання подарунків за адресами співробітників. Ловіть промокод "nom2 corp", який додасть персональний подарунок до замовлення або знижку. Діє від 10 боксів.

skladanka_ — пропонує унікальні розвиваючі іграшки для діток віком 1-6 років. Купуючи товар від 300 штук, діє безкоштовна розробка з вашим зображенням, логотипом.

newmedia.ua — створить для вас календарі різних видів, а також іменні адвент-календарі для дітей і дорослих. Чим більше тираж, тим менша вартість за одиницю.

mywoodmood — виготовляють унікальні свічки в дереві😍

Екологічні, багаторазові й визнані світовими експертами з дизайну.

giftshop.gifty — створюють подарунки зі змістом та настроєм: чашки, сумки, блокноти, календарі, ялинкові прикраси. Є багато колекцій у колаборації з українськими ілюстраторами. Діє знижка від 15 до 30% для корпоративних клієнтів.

euro-brand.com.ua — виготовляють сувенірну продукцію. Мають понад 10 тисяч товарів, роблять креативи, персональні подарунки й індивідуальні прорахунки. Знижка -5 % за кодовою фразою "З Україною в серці".


brandme.ad.agency — рекламна агенція, яка допоможе забрендувати будь-який мерч: від bluetooth колонок до шапок і худі.


restart_me_lviv — пропонують подарункові сертифікати на суму від 650 гривень, які можна використати для участі в одній із психологічних ігор, або отримати книгу-практикум по створенню життя-мрії.


Зберігайте цей допис, щоб не загубити! А також діліться ним з HR своєї компанії😉

728 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Userpic 1.png
bottom of page