top of page
Пошук
  • Фото автораoksanaoleksiiuk

КОРПОРАТИВНІ ПОДАРУНКИ: ідеї, знижки та спеціальні пропозиції



HR - людина, яка покликана створювати атмосферу в команді, турбується про працівників, створює комфортні умови для роботи та вирішує усі питання. Як і минулого року, ми вирішили підтримати HR-спеціалістів у виборі найкращих корпоративних подарунків.

Ми зібрали ідеї, акції та унікальні пропозиції від компаній, які підтримали наш збір, кошти йдуть для підтримки проекту "Герої серед нас "- як бізнесу підготуватись до повернення працівників з фронту.


Коучингова гра Restart- сприяє кращому розумінню власних життєвих стратегій та вирішенню актуальних питань у особистісному та професійному розвитку. Допомагає знайти шлях від точки А до точки Б без напруги та з кращим усвідомленням себе.

MEMOgame — пропонує настільну патріотичну гру "Скарбничка України", від якої будуть в захваті дорослі та діти. Знижка -10% знижки за умови купівлі від 20 одиниць.


WOOD MOOD - це Майстерня унікальних свічок в дереві: повністю натуральних, багаторазових та завжди WOW. Це саме той подарунок, що не буде схований у шафу, а зігріватиме та радуватиме клієнтів, команду або партнерів. Можливе повне брендування та кастомізація ароматів.

Про танці - абонемент на групові заняття танцями, стретчингом та barre на Новий рік, або подаруйте сертифікат на індивідуальне заняття з танців. Сертифікат може бути електронній формі також гарно запакований звичайний.

Spiceroom - Подарункові бокси із натуральними спеціями, чаями, сухофруктами та горішками, а також з українським медом. Розробка персоналізованого брендування.Можливість складати індивідуальні бокси. Спеціальні ціни залежать від кількості замовлень.

Boombook - українські та англомовні книжки для дітей від 0 до 8 років, включаючи поп-ап, музичні, тактильні, розвиваючі книжки з віконцями та інші види інтерактивних книжок, які сприяють грі та розвитку.Підходять навіть тим дітям, які не люблять, або ще не вміють читати. Знижки до 7% на українські книжки і 15% на англомовні.

CORPORATURA - комплексні рішення у сфері корпоративних подарунків та мерчу - від створення до глобальної доставки, охоплюючи кожний куточок світу.Готові налагодити процес регулярних відправок протягом року, щоб створити повноцінний та вражаючий досвід для кінцевого отримувача та замовника.

KOLO Календар "Цілі на 2024р"- Кожен календар — це 2024 грн донату на дрони, FPV, оптику чи рації.12 авторських творів формату А2.12 цілей, щоб жбурнути, вистрілити, штрикнути ножем"

Jungle - шкіряні аксесуари з можливістю персоналізації: на всіх предметах можна нанести ім'я, логотип або іншу фразу. Серед асортименту – обкладинки для документів, косметички, гаманці, брелки на ключі, бірки на валізу, чохли для ноутбука та телефона, ремені на камеру та аксесуари для собак.На корпоративні замовлення діє система знижок в залежності від кількості.

Finik Family - подарункові набори з сухофруктами преміум-класу та горіхами без цукру. Беремо на себе всі аспекти брендування, логістики, та гарантуємо високу якість продукції, оскільки самі здійснюють імпорт.

Дім варення - спеціалізується на виготовленні варення, соусів, пасти без цукру, а також на створенні корпоративних подарунків із смачними додатками. Пропонують різноманітні варіанти для різних бюджетів (від 200 грн до 1,5-2 тис. грн), можливість доповнення наборів печивом, чаєм, горіхами, брендування, а також чітку та професійну комунікацію, включаючи можливість самостійної розсилки до адресатів за потреби.


Музей у темряві" Третя після опівночі" - "Музей у темряві ""03:00"" — єдиний музей в Україні, в якому всі екскурсії проходять у суцільній темряві та у супроводі незрячих гідів.Сертифікати на відвідування музею у темряві ""03:00"" та свічки із вощини, зроблені незрячими гідами.Пропонують знижки на великі замовлення.

ORGANIZE - виробник органайзерів для дому та подорожей, шиють на замовлення від 100 шт

GGacademy - корпоративні заняття з англійської мови.Можливо подарувати: 1) проходження курсу 2) певну к-сть занять 3) подарунковий сертифікат.

При залученні корпоративних занять у компанію - знижка 10% на перші 3 місяці.

EVO derm - Якісна українська доглядова космецевтика по догляду за шкірою тіла, обличчя, волосся.

Мольфар -набори для творчості пропонують все необхідне для створення готового виробу.

Пекарня Крихта - святкові набори смачного, натурального, якісного печива.Є умови для гуртових закупок,можливість брендованого оформлення.

AdventUkraine - подарунковий набір про Україну з 25 віконечками - смачний шоколад та цікаві факти про кожну область. З 13 різних видів шоколаду - це унікальний та пізнавальний подарунок.За промокодом LHRS знижка 50 грн на кожен набір.При замовленні від 50 шт - знижка 10%.Можлива кастомізація - нанесення логотипу.

Petrykivka art&home - новорічні кульки з авторським петриківським ручним розписом. Скло або пластик, 6-8-10 см, різні кольори в наявності. Кастомізація розпису під корпоративний стиль.

Мій затишний бокс - найстильніші та найзатишніші корпоративні подарунки - це «Мій затишний бокс». Даруйте незабутні моменти та «wow»-емоції!Промо "hero" дає 5 % знижки

Кейтерінгова компанія "Фуршет Майстер" - пропонують спеціальні дитячі подарунки у вигляді «Наборів для розмальовування печива» та повний супровід дитячих святкувань. Крім того, їхня команда забезпечує кейтеринг/фуршет на різноманітні заходи - від днів народження до офіційних святкувань, включаючи конференції, виставки та спортивні змагання, з можливістю організації різноманітних food-зон, які включають гарячі страви, закуски та десерти. За більш як 10 років досвіду вони працюють з заходами від 10 до 1000 осіб та вміють працювати з офіційними оплатами.Знижка 5% з цього посилання.

Українські вялені помідори - найсмачніші в'ялені помідори, сімейне крафтове виробництво, родом з Чорнобаївки. Маємо багато різних смаків. Справжній український делікатес.Для виконання замовлення 1-2 тижня.Можуть бути баночки різних об'ємів.

Пекарня Джуджу - пекарня відома своїм цільнозерновим хлібом, який є основним продуктом. У різдвяний період пропонують: Штоллен (традиційна німецька різдвяна випічка, популярна в Україні), пампушки та печиво, які чудово вписуються в подарунки чи корпоративні заходи.Завжди готові вислухати ваші спеціальні побажання щодо

випічки.

Kristens hroom - виготовляють смачнющі прянички з будь- яким ручним розписом чи логотипом нанесеним за допомогою харчового принтеру.Дарують 15% від прайсу.Замовлення приймають за 2тижні до видачі.

Honey House - крафтова майстерня спеціалізується на виготовленні унікальних медових солодощів, включаючи крем-мед, медовий шоколад та ароматні сухофрукти, також виготовляє енергетичні батончики Збройним Силам України.Знижку на опт можна віддати на виготовлення батончиків для ЗСУ. Також можна із замовленням отримати ці батончики та відправити своєму підрозділу, яким опікується компанія.

Кондитерська кав'ярня Тарт - подарункові коробочки з власними солодощами: тістечка, печиво, круасани, горішки та багато іншого, що можна індивідуально скласти. Доставка доступна по всій Україні. Також ми організовуємо кондитерські/кулінарні майстер-класи у нашій кав'ярні для колективів (тімбілдинги) та дітей.





497 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Userpic 1.png
bottom of page